Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Ak chceš vyšší štandard, tak si beztak zaplatíš buď súkromnú kliniku alebo sa ešte pripoistíš v nejakom komerčnom poistení, pričom služby, ktoré z donútenia platíš, ani nevyužívaš.

Ano, proto se jedna o socialni system, ne kazdy, kdo do systemu penize vlozi, je dostane ve forme zdravotni pece zpet. Kdo vydelava hodne a hodne plati, proste prispiva i na nekoho, kdo treba v zivote nemel takove stesti, byl nemocny a nemohl tolik vydelavat.

Co se tyka tech nesmyslu o Americe, jak tam klidne clovek prijde o barak. Ja nahodou nekoho zijiciho v USA znam a jako zivnostnik pracujici ve stavebnictvi nema finance na to, aby si platil pojistku, pritom sance na uraz je ve stavebnictvi vetsi nez v jinych profesich. Jeho kolega upadl na hlavu, mel krvaceni do mozku, ale v nemocnici ho dali dohromady, takze dobry. Nicmene ted nemocnice vlastni jeho domek, kde bydli, zatim ho tam nechali a plati jim najem. Takze asi tak.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat