Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

...nemám elektroauto, neuvažuji o jeho koupi, není pro mě výhodné...

A wo tom to je!!!
Proč to auto nemáš a neuvažuješ o jeho koupi, kdy pro tebe bude výhodné změnit názor?

Já tvrdím, že je dobré, že se elektroauta přesunula z laboratoří a zkušebních okruhů do normálního provozu, ale že ještě bude potřeba další vývoj za další peníze, aby se prokázalo, jestli je to dobrá cesta. Případně aby se dospělo k závěru: "Tak tudy ne, přátelé."

Třeba mne asi zanedlouho čeká cesta od Prahy do Kyjova a zpátky, asi na otočku. Tak u pumpy naberu benzín po špunty, hrdlo nádrže zamknu a mám vystaráno, akorát po cestě párkrát kouknu na benzínoměr jestli ručička odpovídá tomu co mi tvrdí počítač.
Možná, pro jistotu, vezmu kanystřík se dvěma litry benzínu, co kdyby náhodou.
Četl jsem, že týpek někam jel s elektromobilem, počítač mu tvrdil, že na otočku dojede - nedojel. Kanystr na elektriku neměl, musel se nechat odtáhnout.

Onehdy byla akce, jak elektromobilem absolvovat cestu z Prahy, snad do Ostravy a zpátky. Jeden z poznatků byl, že pro optimální dojezd kvůli nabíjení je dobré udržovat rychlost 110km/h (na dálnici!!!). Takže kromě kamionů (čert je vem) přibydou na dálnicích další zdržovadla.
:-(:beer:

EDIT:
https://www.autoforum.cz/predstaveni/jediny-sef-automobilky-otevrene-rekl-smutnou-pravdu-o-bujici-nabidce-elektrickych-aut/

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat