Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

A jsou na Netfixu například předvolební spoty všech kandidujících stran?

Preboha, prečo by som sa mal chcieť pozerať na predvolebné spoty? Veď tie si nájdem na YT tých strán alebo FB. Sú na ČT naozaj všetky?

Je tam třeba vyučování pro děti (Učítelka)?

Neviem či na netflixe, ale na YT nájdeš spústu edukatívnych kanálov a to zadarmo, ktoré svoju funkciu občas plnia lepšie ako školy. A často ich robia ľudia, ktorí to točia dobrovoľne z pasie, závislí sú jedine od podpory svojich divákov, nie od daní všetkých občanov. Je to troška neférové, financovať Fera za edukatívny obsah z daní všetkých občanov a Joža prenechať osudu v milosti na komerčnej platforme za ten istý (možno lepší) obsah, nie?

Je na Netfixu nezávislé zpravodajství?

A na ČT nebodaj je? ::)

Jsou na Netfixu sportovní přenosy z domácích lig?

Nevidím problém, prečo by to nemohlo robiť lokálne komerčné médium. Prenos športovej ligy by mohol zabezpečovať aj samotný futbalový klub napríklad cez YT alebo nejakú platenú platformu. Prečo by som z mojich vreciek mal platiť zábavu športovým divákom?

A mnoho dalšího, co je v ČT.

Všetko sa to môže presunúť na komerčné platformy. ;-) IMHO tento náš rozpor je spôsobený najmä generačným rozdielom. Ty si vyrastal v prostredí, kde všetko bolo zabezpečované štátom a inak si to už úplne nevieš predstaviť, ja to tak už nemám a preto mi hlava neberie, prečo by mal štát zabezpečovať úplne banálne veci, ktoré už dávno zabezpečujú súkromné subjekty a to oveľa s väčšou kvalitou ako tie štátne. To čo si vymenoval sú fakt banality, ktoré komerčne už dávno existujú, len ty si ich ešte asi neobjavil alebo si si toho neni vedomý.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat