Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Nicmene to nevylucuje, co rikam. Filmu a serialu je preci na Netflixu dost. Kdyby byla CT vhozena do konkurencniho prostredi a musela si na sebe prodejem desifrovacich klicu vydelat, tak by proste museli reagovat na poptavku a treba by nakonec zustala jen CT24, u ktere by divaci ocenili vyvazene zpravodajstvi a chteli si ji predplacet.

Mimochodem podpora mensin je mozna i v ramci komercniho prostredi, ze to stat nedela je druha vec. Dneska CT vybira povinne poplatky a jeste dostava kazdorocne penize od statu bokem. Prave tyhle penize by se mohly presunout do grantu, na ktere by si mohla sahnout kazda televize. Jednoduse by to byly penize, ktere by jakakoli televize dostala za otitulkovani poradu titulkama pro neslysici nebo za tlumocnika do znakove reci. Kazda televize by mela zajem, kdyz by to bylo neco, co by zaplatil stat a jim by to pomohlo ziskat dalsi divaky.

Fakt reseni jsou, jen je potreba hledat duvody, jak by to slo udelat a nehledat jenom duvody, proc to nedelat.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat