Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Filmy a serialy s titulkama mas na Netflixu, na co CT. :-)

Popisujes jen soucasnou situaci nekolika komercnich tragedu a verejnopravni CT, ale my ti tu vysvetlujem, ze tim, ze CT dela, to co dela, za povinne placene poplatky, je v konkurencni vyhode a zavira tak moznost prijit nekomu jinemu a delat totez v komercni rovine, nema proti CT sanci.

A jak rikam, presto ze jsou Cesi udajne drzgresle a nikomu nedaji korunu, existuji na youtube tisice ceskych kanalu, ktere si Cesi vydrzuji a dobrovolne jim prispivaji na provoz. Ba co vic, neuveritelna vec, v CR existuje televize Noe, ktera je zivena vyhradne z dobrovolnych daru beznych lidi a svete div se, jeste nezkrachovala. Zrovna onehda jim teta poslala dar 5000 Kc, protoze uz jim dva roky neposlala nic a vedela, ze si tim u nich vytvorila dluh. :-) Teda lidi jsou ochotne na televizi prispet i vic nez kolik jsou povinne poplatky na CT a to zcela dobrovolne.

Takze pokud si je CT jista svou kvalitou, preci pro ne nemuze byt problem se nechat zivit uplne stejnym zpusobem, podporit konkurencni prostredi a zaroven se mit diky darum jeste lepe nez dnes!!! Nebo je to cele jinak?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat