Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

U veřejnoprávního média máš aspoň šanci na podání objektivnějšího zpravodajství, kde není takové stranění.

Čisto teoreticky áno, bohužiaľ to tak v praxi nikdy neni. Keď už si teda u tej Ameriky, veď aj ČT neskutočne zaujato nahrávalo Hillary aj Bidenovi, reakciu moderátorky, keď musela ohlásiť víťazstvo Trumpa, si určite vybavíš. A to sú voľby ďaleko v Amerike, ku ktorým by naše televízie skutočne mohli pristupovať neutrálne, evidentne to tak ale neni, zrejme tu niekto, kto ČT živí, má záujem vyvolať ilúziu aj u občanov ČR, že Trump bad a Biden svetová spása. Štátna televízia vôbec neznamená, že je nestranná. Je to práve ešte horšie. Na nestrannosť si iba hrá, to by som radšej prijal americký žurnalizmus, kde sa na žiadnu nestrannosť nehrajú a je ti hneď jasné, za koho agendu kopú. Predstieraná nestrannosť je oveľa nebezpečnejšia.
A teraz si predstav, že by do volieb v ČR kandidovala strana, ktorá by otvorene hlásala zrušenie ČT a mala by reálnu šancu na úspech. Myslíš, že aj voči takej strane by bola ČT nestranná a dávala by jej vyvážený priestor?

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat