Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Mimochodem, proto mam velky problem s tim volit "pravicove" ceske strany, protoze lzou jeste vic nez ti levicacky pirati. Aspon si vyhulenci na nic nehrajou a je to proste typizovana evropska levice moderniho stylu, da se rict ok. Podobne komunisti a socani jsou levicove jedna vic proevropska, druha trochu mene proevropska strana tradicniho dalo by se rici vychodniho typu. Mozna otazka, co je Babisovo ano, ale vlastne take moderni levice, ktera je o pro sefa vyhodnem prerozdelovani evropskych penez. Jiste nekdo muze namitnout, ze hodnoty levice lezi trochu jinde a je to jen nejake zlocinne spolceni, ale dneska se tomu moderne rika levice nebo teda moderni levice.

Co je ale proevropska odeeska a proevropska topka? Zase to jsou jen a jen evropske levicove strany, ktere ale volicum lzou, ze maji neco spolecneho s pravici. Jenomze to proste neni mozne, zadna proevropska strana nemuze byt z podstaty schvalovani socialisticke Evropy levicova, to nejde.

Takze ne, opravdu zbyva jedine ten Okamura a do toho uz nejdu, stacilo, ze jsem ho podporil jednou na zacatku jeste s jinym nazvem nez dneska. Sanci dostal, nevyuzil. Neni proste koho volit. Nakonec treba se jeste dockame voleb s jednotnou Narodni frontou, jestli to pujde i nadale timhle stylem.

Edit: Klidne me tu presvedcte, ze se mylim, ale tvrdim, ze kdo pujde k volbam, bude volit levici! Nic jineho uz nezbylo.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat