Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Už máte promyšleno, koho budete volit do Poslanecké sněmovny?

Vykať mi nemusíš. Igora Matoviča nenávidím, je to duševne postihnutý šašek, pár rokov pred jeho zvolením som si vravel, že tento človek sa nikdy nesmie dostať k moci, inak je s nami amen. A splnila sa moja najhoršia nočná mora. Stranu OĽANO tvoria väčšinou náboženskí fanatici, sektári, pričom ústrednou postavou ich viery je Igor Matovič, ktorý sa sám považuje za vtelenie Ježiša Krista. Taká vládnúca strana skutočne nemá v civilizovanej Európe obdobu, možno tak v Kazakstáne a to tiež len v Cohenovej fikcii.
Ale ešte asi horšia strana je Progresívne Slovensko, to je obdoba českých Pirátov. Zatiaľ sa teda ešte nedostali do parlamentu, našťastie ešte stále nie sme na nich dostatočne progresívni, ale aj to raz príde, stačí, kým indoktrinovaná mládež vychádzajúca zo škôl získa volebné právo a sú tam.
Ak vládnúci fašisti ešte povolia nejaké voľby (už teraz sa snažia zabrániť referendu), tak budem opäť voliť Smer ako naposledy. A to som Smer vlastne v minulosti dosť nenávidel a stále k ním ideologicky nemám moc blízko, bohužiaľ, situácia je tak zlá, že ja, eingefleischter pravičiar, libertarián, uprednostním pred takzvanými pravicovými stranami sociálnych demokratov, a to z toho dôvodu, že tí takzvaní pravičiari sú vlastne oveľa väčší ľavicoví socialisti ako strana zložená zo starých skorumpovaných štruktúr moskovského strihu, akurát to pekne zaobalujú do európskych hodnôt slobody a demokracie avšak akceptovaného bruselského strihu, ktorý vlastne nepriamo nadväzuje na moskovský vzor. Smer aspoň do istej miery zastáva konzervatívne hodnoty. Takže medzi socialistickými konzervatívcami a socialistickými libtardami volím radšej konzervatívcov.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat