Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

Takže ak mám pohlavné orgány prispôsobené na produkciu spermií a mám penis, tak môžem ísť do ženských verejných spŕch... to sa mi aj páči!!!

Ale vážne máme 2 sexuálne bunky - spermia, vajíčko... neexistuje nič iné.. a buď si sa narodil s orgánmi prispôsobenými na produkcie jedného alebo druhého... neviem čo je na tom nepochopiteľné.

Teraz si prosím občiansky preukaz a byť úradne zapísaný ako čierny azijat a hybrid medzi elfom a slimákom. Jo a ešte mi napíšte že som sa narodil v roku 1100 ;-) Však ja sa "tak cítim".

Takže mám legálne povolené očumovať ženské (však mám v občianskom že som žena tiež)... myslím že o 10 rokov už bude povolené aj znásilniť je, zavraždiť je, znásilniť deti priamo v kočíku, a budeme žiť v dystopickom svete kde bude legálna aj nekrofília, zoofília, pedofília, vraždenie a podobne... však mám právo v pohybe aký chcem, aj keby to bol pohyb hore dole v piči trojročnej... a ak ženská počas znásilnenia náhodou sa bude brániť, tak ešte ona bude súdená (jaj počkať, taký prípad sme tu už vlastne mali, https://spravy.rtvs.sk/2023/08/bizarny-rozsudok-v-ciernej-hore-zena-musi-zaplatit-pokutu-za-prehnanu-sebaobranu-pri-pokuse-o-znasilnenie/)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...