Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

Mňa najviac zarazil komentár od Filip D

Je ignorantský tvrdit že jsou jen dvě pohlaví. Protože občas se stane že se narodí člověk, jehož chromozomy a pohlavní orgán neodpovídá těmto dvěma typům.

On je tak retardovaný? Nie len že chromozomy sa časom menia, pohlavné orgány nie. Ale pohlavie sa nazýva pohlavie, pretože popisuje aký pohlavný orgán človek má. To je ako keby som bol trans-beloch lebo mám DNA podobnejšiu černochom ale pleť mám bielu. Chujovina. Od dnes sa volám banán lebo DNA človeka je z vyše 90% zhodná s banánom. A vôbec to že existujú genetické mutácie, prečo teda keď máme človeka s iným pohlavným orgánom než chomozónmy, musíme to nazývať ako iné pohlavie, než keď sa narodí človek s 11 prstami na rukách, prečo to nenazývame novým živočíšnym druhom? Či je to prst alebo penis, stále je to len časť ľudského tela, nie? Tak prečo nemáme 1000 poddruhou človeka?

A dokonca o tých chromozónach, ako je možné že človek s inými chromozónmi (už v destkom veku, keď ešte nevie o transmagórii), je fajn a akceptuje že je chlapec, keď má penis... ako je možné že ľudia ktorý o transmagórii nevedia ani v dospelosti, vedia akceptovať svoje telo také aké je. Ale až po zistený tohoto faktu sú zrazu magory, ktorý majú potrebu tvrdiť že sú iné pohlavie? A vlastne prečo termín "pohlavie" musí byť predefinované, kvôli tak malej menšine psychicky chorých ľudí? Prečo nerobíme toto práve u ľudí s 11 prstami? A dokonca i keby som bral kombinatoriku chromozóny (2 páry 2 druhov) a pohlavný orgán (2 druhy), tak ako je možné že máme 100 pohlaví? Ak hovoríme o tom že ako sa "človek cíti", ako je možné že človek čo sa nemôže cítiť ako černoch keď je beloch?

Proste logicky preto lebo transmagória si vo výskumoch často i odporuje a výskumy len ohýbajú aby nejak "preukázali že tá menšina má pravdu", aj keď ju nemá. A sú tu výskumy, ktoré potvrdzujú opak, i poukazujú na chyby v iných výskumoch. Takéto výskumy jasne tvrdia že máme 2 pohlavia a genetickú mutáciu (hermafrodit) kedy človek sa narodí s oboma pohlaviami, ale že to nie je tretie pohlavie. Proste máme 2 druhy pohlavných orgánov, Buď piču alebo kokot. Nič iné.

Inak už sa moc opakujem, všímam si to... ale keď tý transmagory furt opakujú svoje tiež.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...