Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

Mne to príde absurdné ako celá transo-mánia. By som to komplet zakázal, nie len operácie na zmenu pohlavia, ale zakázal by som i na papieri písať bludy.

Ako vážne dnes si môže človek napísať že je delfín alebo že má 2 kokoty a piču zároveň a hrať sa na obludu z futa monster hentai porna. Kde to svet dospel.... zdegenerovaný ľudia toto. Proste si sa narodil s kokotom medzi nohami a si chlap alebo kokot nemáš a si žena... nič iné, a to že zoberež vŕtačku a navŕtaš si dieru medzi nohami ťa ženou neurobí, len mrzákom... stejne ako nebudeme nazývať novým živočíšnym druhom "trojnožka" ak si odrežeš / amputuješ jednu ruku a začneš chodiť po troch.

(áno som transofób, a čo, serem vám na to, však fóbia je strach, a mám právo sa báť)

V minulom storočí bolo "trans" slovo skoro neznáme a len málokto vôbec vedel že je to možné, a žil spokojne, dnes vie že si môže dať silikóny do tela a odfiknúť penis a veľa sa o tom hovorí, tak už to chcú lebo je to v móde či čo. Jak by že tí ľudia by žili v stredoveku kedy zmena pohlavia nebola možná? A ak hovoríme i bez operácie, len identita, preboha, "Žena" je slovo na označenie človeka bez kokota medzi nohami. Nazvať ženu ženou a ono sa to ako cíti zle? Od dnes sa identifikujem ako delfín a ak ma nazvete človekom tak budem plakať.

Séria zo south park transpecies vystihuje realitu. Celé toto je absurdné.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...