Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

To, že se na školách propaguje gender fakt nepozoruješ? Zkus se poptat nějakých studentů filozofických a pedagogických univerzit, kolik prostoru je tam věnováno LGBT a jaká díla se vybírají pro diskuze a eseje.

Nie nepozorujem a tym, ze ako argument pouzivas stale VS a prace nejakych studentov si protirecis, pretoze zakon ma chranit deti a mladez, takze stale cakam na tie dokazy ako nam niekto (asi tie zle mimovladky) kazia deti a mladez na ZS a SS a vtlkaju im do hlavy, ze byt homo je cool a kto si do 25 nevymeni 3x pohlavie pojde z kola von.

Ty považuješ odkrajování svobody a stále větší kontrolu lidí za pozitivní vývoj. Já ne.

A to som kedy a kde pisal? Ja som napisal, ze vyvoj smeruje k tomu, ze hotovost zanikne. A vobec to nebude tak, ze ti ju zakazu...akurat s nou bude platit stale tazsie a tazsie.
Pozri si nejake video o Cine, kde posledny predavac na najzaostalejsom vidieku ma QR kod a "pokladnu" v mobile.
Sam priznavas, ze pouzivas kartu, pretoze je to pohodlne a sam tym prispievas k tomu vyvoju, ze hotovost v buducnosti zmizne. Lenze ona nezmizne, pretoze to niekto nariadi, ale pretoze to ludia nebudu pouzivat.
Napriklad ja neberiem hotovost od zakaznikov uz asi 3-4 roky z dovodu, aby som si nemusel zriadovat registracnu pokladnu. Mam vykrikovat, ze ma k tomu donutil zly stat, ci zla EU?
Dnes predsa nie je problem online vystavit okamzite fakturu a online ju okamzite zaplatit mobilom...tak naco hotovost?
Ano to je vyvoj a ked sa budes udrziavat je mozne, ze sa dozijes toho, ze hotovost bude nepouzitelna. Zakazana nebude, ale bude ti naprd ked s nou nikde nezaplatis. U mna uz 4 roky;o).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...