Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Otázka pohlaví a vůbec.

Kdyby ti to nevadilo, tak na to nepoukazuješ. To, co bezdětní platí, není postih, že nemají děcka, naopak je to jen standardní taxa. Ti s děckama mají slevy za to, že vychovávají další generaci. Po ukončení výchovy slevy končí.

Calhounův experiment je přesně to, co teď zažíváme. Vznik dalších pohlaví, řešení kdejakých "p94ovin", aby se někdo necítil uražen, pokles porodnosti původní EU populace. Naprostá ukázka dekadence z blahobytu, nemáme žádný závažný problémy. Všimni si, jak tito aktivisti zmizeli, když přišla Korona, ale vystrčili růžky, jakmile byl trochu klid.
Průměrná porodnost na jednu ženu v Evropě klesá, v Německu více, než jinde. Přesný čísla z hlavy nevím, ale dá se to bez problémů dohledat.
Dostupnost bydlení? Že je to drahý? A kdy to bylo levný? Za socíku možná, ale taky jsi na byt čekal v pořadníku roky a mladé rodiny bydlely u rodičů, než se jim byl byt přidělen. Postavit barák jedině svépomocí, na firmu měl taky málokdo. To jsou všechno jen výmluvy, ještě hnusnější výmluva je "v této době mít děti"? I za války se rodily děcka, v tuhých poválečných letech taky, jen srabi se vymlouvají na finanční/sociální situaci. Nebo mají příliš vysoký nároky, dány blahobytem současné doby.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...