Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co se na nás chystá - datové schránky "ex-offo"

Tak předně jsem nikde nenapsal, že je to pro něčí dobro jak mi podsouváte.

Pořád mi tu předhazuješ, že mi to ušetří práci a čas a peníze i když ve skutečnosti mi to přidá práci, bude stát dost času a paněz.
Pořád tu vypisuješ, že mi nevěříš, že mi to tu práci přidá, že mě to bude ty peníze stát a že s tím nebudu spokojený.
Pokud trvám na tom, že předchozí způsob byl pohodlnější, tak mi podsouváš, že chci zavádět hliněné tabulky, holubí poštu a podobné naprosté hovadiny.
Zároveň mě tu pořád nepřímo označuješ za podvodníka, protože si nechci zbytečně komplikovat život.

Dalším znakem inteligence je místo vymírání měnit prostředí kolem sebe k lepšímu. Takže místo srsti nosíme kožichy a ponechali jsme si původní termoregulaci, místo na kamení v jeskyních přespáváme v měkkých postelích ve vytápěných domech a ponechali jsme si jemnou a citlivou pokožku a teď tu řešíme, jestli komunikaci je nutno zhoršovat těm, kteří nechtějí změny k horšímu, místo abych řešili jestli se dožijeme jara a co do té doby budeme jíst a ponechali jsme si tukovou vrstvu nezávislou na ročním období ...

A jasně že to není to nejhorší omezení, ale nikde není psáno, že musíme nadšeně přijímat úplně všechna omezení kromě jednoho jediného (nejhoršího), proti kterému se snad smíme nějak vymezovat, ale jen tak trochu a ne moc nahlas.

Stejně tak se ozývám proti řadě dalších nesmyslů, akorát to není zrovna v tomto vláknu o datovkách.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat