Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co se na nás chystá - datové schránky "ex-offo"

U nás ženy před pár lety volební pravo měly, taky jim ho nikdo nebere pod záminkou, že je to pro jejich dobro, protože on si myslí, že už ho nepotřebujou. (Ledaže bys jim ho bral ty v jiném vlákně, které nesleduju. Nedivil bych se.)
Situace před: muži mohou volit, ženy nemohou volit. Situace po: muži mohou volit, ženy mohou volit. Nikoho to neomezilo, některým to přidalo možnosti.

Současná situace omezuje nejen mě.

Podatelna pro mě znamenala 5 minut po cestě jednou ročně. Zadávání faktur jsem měl na jedno kliknutí, nebo automaticky do odvolání. Za kolik let mi ten nový systém ušetří časové náklady na zavedení naučení se a převedení dat do něj? (Zvlášť když to bude šetřit po 5 minutách ročně - a to nepočítám, kolik času to zabere zpracovávat v něm)

Dosud jsem se nedozvěděl žádný validní argument, proč bych měl já dělat věci složitěji. Že to vyhovuje tobě není argument, nikdo ti nebrání to dělat tak jak ti to vyhovuje.

Jen mi tu lidi, co o tom nic neví vykládají, jak strašně chci já něco, o co já ve skutečnosti nestojím. A nedají si to vymluvit, protože když to vyhovuje jim, tak to přece musí vyhovovat každému.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat