Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vtip o Ajtacich

Tak se pro změnu laskavě vrátíme k tématu:

Jeden nezaměstnaný muž se přihlásil jako uklízeč u firmy Microsoft. Personální šéf si pozval tohoto muže na pohovor a ke vstupnímu testu - zametení podlahy. V průběhu pohovoru mu říká:
- Jste přijat, dejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu formulář k vyplnění a zároveň instrukce kde a kdy se máte první den hlásit.
Nezaměstnaný zoufale odvětí, že žádný počítač nevlastní a e-mail nemá.
- Když tedy nemáte e-mail, tak to virtuálně neexistujete a tak nemůžete tuto práci získat."
Zklamaný zoufalý muž neví, co dělat a má v peněžence už jen deset dolarů. Nakonec se rozhodne a koupí v supermarketu bednu s 10 kg rajčat a během dvou hodin je rozprodá za dvojnásobek. Takto to zopakuje ještě třikrát a jde domů s osmdesáti dolary. Tak, jak to provedl s rajčaty, změní svůj styl života a myšlení. Každý den vstává brzy ráno, pilně pracuje a pozdě večer se vrací domů s několikanásobkem svých peněz. Později si koupí káru, kterou zanedlouho vymění za dodávku a o něco později za flotilu nákladních aut. Po několika málo letech vlastní tento muž jeden z největších velkoobchodů se zeleninou ve Spojených státech. Jak myslí na budoucnost své rodiny, rozhodne se uzavřít životní pojištění. Zavolá pojišťovacímu makléři a zvolí si pojistný plán. V závěru rozhovoru se jej makléř zeptá na e-mail, aby mu mohl zaslat pojistnou smlouvu. Muž odpoví, že žádný e-mail nemá.
- To je zvláštní, říká makléř.
- Vy nemáte žádný e-mail, a přesto jste dokázal vybudovat takové impérium. Představte si, kde byste dnes byl, kdybyste e-mail měl!
Muž se dlouze zamyslí a pak odvětí:
- Byl bych uklízeč u Microsoftu.

Poučení 1: Internet ti život neuspořádá.
Poučení 2: Jestli chceš uklízet u Microsoftu, založ si e-mail.
Poučeni 3: Jestli nemáš e-mail a hodně pracuješ, můžeš se stát milionářem.
Poučení 4: Vzhledem k tomu, že tento příběh k tobě přišel emailem, jsi asi bliže k tomu být uklízečem než milionářem!

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat