Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vtip o Ajtacich

Vtip zjevně používá přetížené operátory celkem pochopitelnym způsobem (a přetěžování operátorů je součástí toho jazyka už skoro 40 let - od jeho samého počátku)
Ty reaguješ, že to prý "nelze"
Já odkážu, že samozřejmě lze
Ty na to cosi o standartním chování - standardní chování u C++ od samého začátku JE přetěžování operátorů u objektů (dokonce je to jeden z důvodů pro návrh toho jazyka - a měl to dřív než knihovnu pro standardní vstup a výstup ) - a tvůj příklad princ.princezna += princezna; a poznámka jedine že by princezna aj kralovstvo boli číselné hodnoty alebo string jasně ukazuje, že používáš přetížené operátory (protože += u stringů přetížené JE. Čili zcela jednoznačně mluvíš o situaci S POUŽITÍM přetěžování. http://www.cplusplus.com/reference/string/string/
(Takže, jak vidíš, čtu, co píšeš, ale taky vím, jak ten jazyk funguje)

Teď tvrdíš, že přetížení += u toho vtipu smysl nedavá, ačkoli je to syntakticky naprosto v pořádku, stručné a zjevně to vyjadřuje myšlenku, že princ dostane navíc princeznu a půl království.

Ukaž tedy sám, jak bys tuto myšlenku vyjádřil elegantněji (a pamatuj, že jak princezna, tak království jsou objekty - a pravděpodobně mají značně složitou vnitřní implementaci)

(No a o tom usekávání mé hlavy - řeknu to jednoduše, nepochodil bys, na to taky nemáš)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat