Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Zastřelení grázla na severním Plzeňsku

Jestli mu chtel poskytnout i prvni pomoc je prave klicove, podle toho co pisou, vse hraje v prospech obrance.
Ten Pan musel mit 2 soky, zaprve ze nekoho postrelil a ten zemrel, a druhej kdyz zjistil ze ten zlodej byl jiz trestany a nebezpecny.
(barvy se to tak, ze by snad mohlo byt opravdu uznane ze se branil v pravu, osobne mu to preji, i ten medialni tlak a podpora lidi by mohla mit vlil v prospech obrance)

Nazory tipu strilet do lidi, nebo bez varovani zastrelit postavu co se mihla jen pres zahradku pisou jen magori a paka co v detstvi trapili kocky, nebo maji nejake psychologické potize rozeznat realitu od nejake debilni pocitacove hry. Proto se pro zbrojni prukaz delaji psychotesty.

PS: Jinak mate v Cr docela o proti EU mirnejsi opatreni, jsem vycetl ze dokonce muzete u sebe nosit nuz. Jinde cepel noze delsi jak dlan nebo boxer a podobne jsou zbrane 2 CAT mimo zabaveni a pokutu muzes dostat podmineny trest.

Pred 10 lety jsem branil pritelkyni (bylo to mimo Cr) a vyfasoval jsem 3 roky podminene na 5 Let.
Venku kde jsme popijeli se knam pripojili dva Tunizianci, a kdyz jsem sel do hladoveho okna nebo takového tureckeho obchudku kde se prodava po pulnoci alkohol a vysel ven tak pritelkyne byla na zemi jeden z ni do ni kopal a druhy se naklanel ze ji chytne za vlasy.
Kdo by nemel cervenou pred ocima ! ]:(
Ja mam neco malo pres 170 ti dva meli pres 180 tak me asi podcenili, flaskou co mi rozbil o hlavu kdyz jsem sel pritelkyni napomoc jsem jednomu udelal 48 stehu na obliceji a druhemu slaby otres mozku a dvakrat prelomeny nos.

U soudu byly jako postizeni (byly to bratri uz s rejstrikem za napadeni) a ja jako vinik (cisty trestni rejtrik) a tak jsem byl i odsouzen, takova je justice. V novinach psali jak opili cizinec tezce zranil dva francouze a samozrejme magrebanska populace se odvolavala hned na rasismus.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat