Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Zastřelení grázla na severním Plzeňsku

Zase mi něco podsouváš.

Mna by na tvojom mieste skor zaujimal nazor ostatnych;o).

Možná proto jsem téma založil, ne?

Ano sugestivne si nam tu podal pribeh nevinnej obete a grazla, kde si nezabudol dodat, ze slo o nebepzecneho recidivistu a podlozil to dokazmi.

Tak mohl jsem napsat, že do svých 8 let zdravil sousedy a jednou prý pomohl stařence, ale nepochybuji o tom, že fakta byste si dohledali.

Takze s istotou vieme, ze slo o grazla, ktory nikomu chybat nebude, ale...
Vedel toto vsetko aj strelec v case strelby? Pochybujem.

Naprosto nepodstatné, jestli to věděl nebo ne, zjevně jsi nikdy nebyl v situaci, kdy by ses musel bránit napadení.

Takze skusme byt objektivny,

Ano, proto jsou zde ty odkazy, konkrétně na Deníku je těch informací dostatek pro první názor, situace se samozřejmě bude vyvíjet a já případ budu sledovat.

Nicmenej sa obavam, ze zlodeji kvoli tomu kradnut neprestanu...skor sa zacnu sami ozbrojovat a zabijat pri lupeziach, kde by k tomu nedoslo keby nechodili na tie lupeze ozbrojeni.

Tak tohle se netýká našeho případu, hned ze 2 důvodů: 1. tenhle už to udělal, zavraždil chlapa kvůli pár korunám, 2. znova už to nestihne.

Co si budeme hovorit, drviva vacsinou zlodejou ide kradnut a nie zabijat, takze chodia neozbrojeni. Dnes. Zajtra sa mozu zacat vsetci preventivne ozbrojovat a mozno obete zacnu tahat zase za kratsi koniec, pretoze vacsina zlodejov bude ozbrojena, kym vacsina obeti nie.

Zvrácená logika, to, že by v zemích s legálním držením zbraní, docházelo k více ozbrojeným loupežím, je tvůj nesmyslný konstrukt (hele, to je fakt blbý, tomu sám věříš?).

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat