Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Detektivka, ktoru neviem vyriesit

Viem, co bolo tvojou ulohou, ale tu masivnu podporu asi neziskas;o).
Na rozdiel od teba nie som presvedceny o vine, ci nevine niekoho. Moj nazor sa priklana na jednu stranu, ale nie velmi vyrazne.
Krv vo vytahu je velmi slaby dokaz. Nevieme o akom mnozstve sa bavime a dostat sa tam mohla kludne pachatelom alebo zachranarmi na obleceni. Dokonca je to aj pravdepobne, ze to tak bolo, pretoze ak ho ozivovali, alebo skusali s nim nieco robit urcite boli od krvi. Ale mohla sa tam dostat aj samotnym pachatelom samozrejme.
To, ze tam nebola jej nie je nic nevysvetlitelne, ju predsa neozivovali, len osetrili, jej krvi tam bolo menej a nemusel do naj zrovna "vstupit".
Ako sa dostali noze do suplika? Urcite je logickejsia uvaha, ze ich tam dala Judita (co aj priznava) ako to, ze ich tam niekto dodatocne podstrcil, ci ich tam dal nejaky neznamy pachatel.

Nemam ziadnu verziu, nadpis znie detektivka, ktoru neviem vyriesit a na tom sa nic nezmenilo ani po tvojom vstupe...skor naopak, pretoze mi pride ta snaha rodiny a ten ublizenecky stav (zli, policjati, zli prokurator, zli sudca, zly druhy sudca) uz prehnane.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat