Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Co je to sloboda

Ty s tvojím vyšším princípom. Podľa tohto prístupu si môžem ohýbať zákony ako sa mi to práve hodí, stačí si nájsť dobrú zámienku. Lebo vyšší princíp. Nie, proste ak tu nejaké pravidlá a zákony sú, tak nech sakra platia pre všetkých. Ak máme v ústavnom zákone, že núdzový stav je možno vyhlásiť na nevyhnutný čas a v nevyhnutnom rozsahu, najviac však celkovo na 90 dní, tak to proste treba rešpektovať a neoháňať sa vyšším princípom, lebo sa to dá veeeľmi jednoducho zneužiť, a presne preto to má ten zákon také znenie, aby to nikto nezneužíval, lebo ten vyšší princíp si môžeš dosadiť za hocičo a stav núdze sa potom môže kľudne pretiahnuť na rok ako v Myanmare.
To čo robia u nás, že najprv znefunkčnia Ústavný súd a potom si s ústavným zákonom vytrú prdel, je veľmi desivé a nečakal som, hoci si nerobím o našom štáte žiadne ilúzie, že bude v ňom vymáhanie práva až natoľko nefunkčné.

S Boriskom si tú konferenciu mohli strihnúť kľudne online, keď nútia učiteľov učiť malé deti čítať, počítať cez online konferenciu a nejak to musia zvládať, tak by to snáď aj ten kretén Borisko pochopil cez online.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat