Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Zpravodajství nesleduje 37 procent lidí, přibývá jich, ukázal průzkum

Mam jeden zpravodajsky kanal s kompletnim servisem o koronaviru, tady je odkaz. :-D

Jinak chodim na email pres hlavni stranku Seznamu, kterou mam upravenou tak, ze krome prihlaseni do emailu, tam vidim i odkazy Novinek a Seznam zprav. Takze kdyz je obcas nejaky chytlavy nadpis, tak kliknu. Jinak se snazim beznemu zpravodajstvi vyhybat.

Bavi me PC, takze na nejake zpravodajske weby venujici se pocitacum chodim a koukam i na nejake youtube kanaly venujici se pocitacum a taky pocitacovym a konzolovym hram.

To je asi tak vsechno, televizi nemam, nekoukam na ni teda, protoze ani nemam jak. Filmy dneska bezi na Netflixu a na HBO, tudiz bezne ceske televize nejsou vubec potreba.

---

Jinak teda nasi taky rikaji, ze se snazi zpravodajstvi v televizi vyhybat. Sice TV maji vcetne nejake kabelovky, ale koukaji taky vic na HBO a Netflix.

Na noviny si ale z detstvi pamatuju, tehdy se normalne kupovaly a cetli jsme je, to uz je davno. Pamatuju, ze je tata prestal kupovat kvuli tomu, ze zdrazovali, ze mu to za to nestoji. Pak prisel internet a uz nebyl zadny duvod se k novinam vracet.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat