Elektronický souhlas k souloži
Takže nejen, že nás sledují co nakupujeme, kde brouzdame, ale budou nas sledovat i kdy a s kým? Možná nám i aplikace semaforkem po zadání údajů soulož schválí nebo zakáže.
Svět fakt jde do kytek. A děláme si to sami. Dovolíme se sebou orat neskutečným způsobem
Konečně to nebudou muset Dánové dělat postaru: https://dikobraz.cz/alfred-rudys/28730
Průšvih teprve bude, až ti někdo hackne účet a udělí souhlas za tebe...
A u vdaných milenek bude nutný i souhlas jejich manžela.
Nešlo by koupit nějakou roční permanentku či povolenku místo jednorázového povolení?
Super by byly vouchery (nebo snad voufucky?). Klid, někdo s tím určitě přijde .
Začnou se prodávat semaforky do ložnic a pro venkovní styk přívěšky na krk.
S křidélky?
Myslíš, permici, tedy přesněji řečeno spermici?
Ono to k smíchu moc není, spíš k pláči.
Ale já se raději směju.
Takže my s tlačítkovými telefony budeme mít smůlu...
My co uz len pijeme (sukani je pro decka) ziaden suhlas nepotrebujeme.
Na zdravie.
https://bratislavskykraj.sk/startuje-kampan-suchy-februar-cielom-je-vydrzat-mesiac-bez-alkoholu/
Vím, že je to v lockdownu o nervy, ale zase je to nejkratší měsíc, ne?
Včera jsem to zaslechl v TV. Svět se v kravskou pí.u obrací. Ale kdo chce kam...
Nikdo přece nikoho nenutí tu aplikaci instalovat.
To má daleko k oficiální kontrole odsouhlasení soulože.
Takže od teď se musi najít v lesiku nejdříve telefonní signal a pak až to rozbalit. To si ted budu brát sebou košík.
V každém pripade je to nesmyslné. Když bude po odsouhlasení znásilněna (může jit o týpka co zná týden), už nic neudělá, takze koho to má vlastně chránit ?
Budou se tam muset zaškrnout i sexuální praktiky, které máš odsouhlasené. Upgradem by pak mohla být platba kartou za daný souhlas.
Takze to mame krizek jen u 1x felace, 2x ritni penetrace a vse s odrenyma kolenama vyfotit a poslat v MMS. Snad se nemusi cekat na odpoved .. a to uz jsem myslel ze svita na lepsi casy.
No jo, přátelé z Afriky a Persie se holek asi zrovna dvakrát neptají a tak Dánové vylívají vaničku i s dítětem.
Inženýrů a doktorů - jako spásy evropy - se to opatření nepochybně netýká. Bo rasizmus, xenofóbie atd. A také asi neumí dánsky :)