Pokoj č. 10 - scifi seriál
Mám zkouknutý zatím dva díly; je to ujetý takovým ujetým způsobem Můžu doporučit, i když to rozhodně není kulervoucí. Ale jak říkám, ujetý je to dost.
Stručný info o seriálu na čsfd, hodnocení 81 procent.
Mám zkouknutý zatím dva díly; je to ujetý takovým ujetým způsobem Můžu doporučit, i když to rozhodně není kulervoucí. Ale jak říkám, ujetý je to dost.
Stručný info o seriálu na čsfd, hodnocení 81 procent.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Ale jak říkám, ujetý je to dost.
Ujetý !? Videl jsi Blood Machines ? HPET 06.02.2021 12:31 |
HPET | |
To je hovno... Ovšem takové "Lynchoviny" dají na frak všemu ]:): namátkou Inland Empire, Mulholland… mif 06.02.2021 12:45 |
mif | |
Jj. The Lost Room je super. Až tak moc ujeté mi to nepřipadalo (viděl jsem někdy před deseti lety). mif 06.02.2021 12:37 |
mif | |
Na CSFD se píše, že to má tři díly, ale na stránce se dále uvádí, že jich je šest... A asi opravdu j… IQ37 06.02.2021 12:52 |
IQ37 | |
Já jich našel a zkoukl šest; je to fakt ujetý. Pavel 10.02.2021 20:32 |
Pavel | |
Mi se to docela líbilo, dal jsem čtyři hvězdičky.
Stáhl jsem 6 dílů, jenže celá vlastní série byla v… IQ37 10.02.2021 21:39 |
IQ37 | |
Dnes jsem na to dokoukal a no dá se na to dívat, ale nic moc. poslední Cat 11.02.2021 18:44 |
Cat |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Ujetý !? Videl jsi Blood Machines ?
To je hovno... Ovšem takové "Lynchoviny" dají na frak všemu : namátkou Inland Empire, Mulholland Drive, Lost Highway,... Tyhle kousky jsou vyloženě výplodem chorého, šílenstvím trýzněného mozku.
Jj. The Lost Room je super. Až tak moc ujeté mi to nepřipadalo (viděl jsem někdy před deseti lety).
Na CSFD se píše, že to má tři díly, ale na stránce se dále uvádí, že jich je šest... A asi opravdu je.
Já jich našel a zkoukl šest; je to fakt ujetý.
Mi se to docela líbilo, dal jsem čtyři hvězdičky.
Stáhl jsem 6 dílů, jenže celá vlastní série byla v dílech 1-3. V dílech 4, 5, 6 byly zase ty tři díly (asi jiný rip).
Možná záleží na délce jednoho dílu. Ty moje první tři trvaly každý cca 90 minut (asi dva v jednom).
Dnes jsem na to dokoukal a no dá se na to dívat, ale nic moc.