Koronavirus IX (2021, build 01)
backlink: https://debaty.net/discussions/3047671-koronavirus-viii
Tamní vlákno s více než 500 posty zamykám.
Vše ohledně covid-19 sem. Zkusme nezakládat paralelní vlákna, ať je to pohromadě a nezasíráme další. Jen z tohoto důvodu zavírám i tohle: https://debaty.net/discussions/3052850-bezte-uz-s-tou-konurou-do-prdele
Vrchlabí - pečovatelský dům - 30 mrtvých po podání vakcíny od Pfizzeru
Košice - pečovatelský dům - 36 mrtvých po podání vakcíny od Pfizzeru
Norsko - 33 lidí zemřelo krátce po podání vakcíny
možná jsou to jen náhody...
JaFi aspon si overuj informacie a nevypustaj uz bludy prosim ta.
V Kosiciah zomreli ti ludia na Covid ochorenim a nie po podani vakciny.
Tak jsem dohledal ten článek o Košicích:
https://www.hlavnespravy.sk/v-zariadeni-arcus-v-kosiciach-zomrelo-na-covid-19-uz-16-klientov/2418442
Podle článku k 22.1. evidovali 5 úmrtí.
Očkovat se tam začalo 21.1. a v následujících dnech přibylo 16 úmrtí, později to narostlo.
To znamená, že při předchozím testování byli pacienti i zaměstnanci negativní, 21.1. se začalo očkovat a stejně jako v Osnabrücku, kde do té doby žádná nákaza taky nebyla se tam najednou po očkování objevil covid (navíc britská mutace) a začínají umírat lidé.
Možná jsou to fakt jen náhody.
Tak si to zhrnme...10.1 mali prvy pripad, od 16.1 uz mali chorobu vyrazne rozsirenu, ale umrtia ideme pripisovat ockovaniu z 21.1 a to len preto, ze pocet mrvych sa vyrazne zvysiil po tomto datume? Takze tych 5 mrtvych do 21.1 umreli na Covid a zvysok na ockovanie, ci ako si to mam vysvetlit?
JaFi to co je za logiku hupacieho konika?
U nás, pokud se choroba výrazně rozšířila (Chomutice), tak neočkovali - viz odkazy na články, které jsem dal o kousek výš. Zřejmě na Slovensku je to jinak a čím víc nakažených, tím intenzivněji očkují.
Já jsem neřekl, že umřeli na očkování, pouze jsem psal, že po očkování se prudce zvýšil počet úmrtí, takže dávám do souvislosti vakcínu s úmrtími, případně s rozšířením mutací koronaviru (viz třeba Německo, kde se v izolovaném domě pro seniory po očkování objevila britská mutace)
Možná příčina je ADE, koukni třeba sem
Lenze ty doslova klames, fabulujes a zavadzas.
Za prve navodzujes dojem, ze za to moze vakcina, za druhe odkial mas info, ze po ockovani zomrelo 30 ludi? Nidke v tvocjich odkazoch nikto nic take nenaznacuje a nie je mozne si to tam ani domyslat.
Takisto nie je pravda, pretoze cast mrtvych tam bola pred podanim vakciny a nevidim jeden jediny dovod domnievat sa preco by dalsie umrtia, ked im tam uz par tyzdnov zurila nakaza malo suvisiet s ockovanim.
Opat silne zavadzajuce tvrdenie, ktore vobec nereflektuje na oficialne vysvetlenie dozorujucich organov.
.
A na zaver opat dalsie klamstvo z tvojej strany.
V tebom odkazovanom zariadeni, kde zomrelo 36 klientov prestali s ockovanim po tychto umrtiach, takze je to presne naopak...akonahle sa niekde nakaza rozsiri prestavaju so zbytocne riskantnym ockovanim. Preco tvrdis opak?
K poslednimu bodu.
Prestali očkovat po umrtich, ale ja jsem psal o tom, ze u nas se v domě, kde byl rozšířený covid s ockovanim nezacalo! To je trochu rozdil. V tomto případě lžeš ty.
A ano, psal jsem o umrtich po podani vakcíny. A počet úmrtí před podáním a po podani je docela velký, nemyslíš? Pokud před vakcinací eviduji 5 úmrtí celkem, po vakcinaci najednou v krátké době dalších 25 lidí, pak mi to jako nahoda nepřipadá.
A to ze ti tiskové agentury napíšou, že nedávají úmrtí v Norsku do do souvislosti s vakcínou, na tom není nic překvapivého. Musel by sis dohledat originalni norske zdroje, ne překlady tiskových agentur, které kopou za big pharma.
Ber to jako fabulaci.
Tady mas clanek
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/norway-vaccine-fatalities-among-people-75-and-older-rise-to-29
Mimo jine se tam píše, že podávat vakcínu lidem, kteří jsou hodně staří a "krehcí" je riskantní a že vedlejší účinky pro ně mohou být fatální.
Dnes vysisel clanok so zupanom kosickeho kraja, ktory potvrdil, ze ani jeden z mrtvych nebol zaockovany, ale ze vdaka aeronetu, hlavnym spravam a spol maju obrovsky pretlak od ludi, ktori ziadaju zrusenie vakcinacie pre svojich rodicov.
Bouzial aj ty tymito nezmyslami prispievas k sireniu takychto dezinformacii.
A prosim ta neobhajuj sa s tym, ze si nic take netvrdil a len si sa pytal...ty si to vyslovene podsuval, z mojho pohladu velmi zakerne, pretoze pri tvojej inteligencii si musel tusit, ze s tymi informaciami nie je nieco v poriadku.
Ano a zaroven som ti dal odkaz z norskeho ministerstva zdravotnictva, kde poukazovali na to, nie je ziaden potvrdeny suvis medzi umrtiam a ockovani a ked bolo len 19 mrtvych, ze v v rovnakom case zomrelo dalsich 45 seniovov prirodzenou smrtou, takze je uplny nezmysel pripisovat to ockovaniu.
Opat si si zistoval len informacie, ktore nahravaju tebe.
Das odkaz na clanek?
https://edition.cnn.com/2021/01/18/health/covid-vaccine-pfizer-deaths-norway-intl/index.html
https://www.wired.co.uk/article/norway-deaths-coronavirus-vaccine.
Myslel jsem clanek o Kosicich, o kterem jsi se zminoval
Jinak v norsku se pise o 23 mrtvych, ne o 19 a o tom, ze denne umira normalne 45 starych lidi.
V obou clancich se zminuji, ze vedlejsi ucinky, ktere jsou pro zdraveho cloveka jen obtezujici mohou mit pro nemocne a oslabene lidi fatalni dusledky. Proc je tedy ockovali?
https://dennikn.sk/2267788/siri-sa-hoax-o-umrti-kosickych-seniorov-po-vakcine-volaju-nam-ludia-ze-zakazuju-ockovanie-svojich-rodicov-hovori-zupan/
To, aby sa ti lahsie hladalo.
3x hadaj, ja si myslim, ze pri tvojej intelegincii na to prides aj sam.
Tak nevim, cemu mam verit.
Tady mas clanek z 19.1. o tom, ze se 21.1. v Arcusu zacne ockovat:
https://web.vucke.sk/sk/novinky/v-kosickom-kraji-zacalo-pilotne-ockovanie-klientov-zariadeni-socialnych-sluzieb.html
Clanek o umrtich vysel 26.1. A az 12.2. se zacne psat o tom, ze se neockovalo.
Takze bud se opravdu neockovalo nebo se zakryva prusvih.
JaFi a ty si padnuty na hlavu?
Virus tam mali od 10. Dokonca im umrelo 6 ludi pred planovanym ockovanim.
Fakt si myslis, ze ak tam mali desiatky chorych (co podla vsetkeho mali), ze tych 21. ockovali?
Ak im 6 ludi umrelo do 19. kolko si myslis, ze mali cca nakazenych? ja tipujem, ze tak minimalne 20-30 podla odhadovanej smrtnosti virusu.
Ak si si nevsimol JaFi Arcus ma docasneho riaditela, respektive je vypisane vyberove konanie na noveho. Zaroven sa pisalo, ze hygiena bude skumat pochybenia vedenia, pretoze v pripade dodrziavania opatreni by nemalo k takemuto masovemu rozsireniu dojst.
Preco silou mocou chces mat nejakych mrtvych z ockovania?
A preco dokonca take vysoke percento?
Ze niekto zomrie pri ockovani sa predsa ocakavalo, boli zname aj cisla a tie sa naplnaju.
Mas pocit, ze keby je s tou vakcinou naozaj taky problem ako to tu naznacujes, ze sa prejavi vo Vrchlabi v KE a v Norsku len? Co ostatne staty? Tutlaju podla teba tiez?
Co taky Izrael s milionmi zaockovanych? Kde su jeho stovky az tisice, mozno az desattisice mrtvych?
Chlape logika...pouzivaj hlavu.
Chapal som, ked si pred 2-3 mesiacmi vyjadroval pochybnosti o vakcine, vyjadroval som ich aj ja...ale toto co predvadzas su totalne ulety mimo realitu a chces silou mocou dokazat, ze ta vakcina je zla.
A nedari sa ti to.
Ak by si mal pravdu zamysli sa preco ludia umieraju lokalne...v akomsi Vrchlabi, v nejakych KE, dokonca v tom Norsku si dovolili po celej krajine umriet a nie na jednom meiste ako u nas. Preco nie su ti mrtvi vsade a rovnomerne rozmiestneni podla toho, kde sa ta hnusna vakcina pouzivala?
Asi si nerozumime. Ja nepotrebuju a ani nechci dokazovat, ze ta vakcina je spatna a zla, naopak bych chtel, aby fungovala a aby to vsechno tady skoncilo.
Ale vim, jak se v posledni dobe veskere prusvihy a nepohodlne nazory zametaji pod koberec.
Vakcina funguje v EU na vyjimku a vyrobce, a zvlast EU si nemuze dovolit zadny prusvih, staci to, ze EU neni schopna zajistit dost vakcin.
Tak este raz...ak by vakcina robila problemy robi ich plosne Ak robi problemy lokalne a nahodne nie je problematicka a spada to do tolerancie, o ktorej sme dopredu vedeli.
.
Pri beznych vakcinach, ktore sa davaju detom sa pocitaju problemy radovo jednotky ku statisic a vie sa o nich a napriek tomu sa ockuje uz desatrocia, pretoze benefity vyrazne prevladaju nad tymi jednotkami problemovych pripadov.
A mas pravdu nerozumieme si, pretoze z mojho pohladu robis momentalne zakerne mutenie vody.
Nahodis sem myslienku, podopries to "faktami" a cakas...pritom, ked si clovek tvoje odkazy a fakty pozrie a preveri do hlbky zisti, ze su to totalne bludy (zmes poloprav a lzi, prekrutenych a vytrhnutych veci z kontextu) co naznacujes a mne vychadza jedine...ty nie si jedinec s prizemnejsim IQ, ktory veri vsetkemu, co je sexy...naopak vieme, ze ti to mysli a tak mi vychadza jedina vec....vies, ze to nie je pravda, ale robis to umyselne, aby ta voda zostala stale zakalena a ludia v pochybnostiach.
Tu vsak narazam na chybajuci motiv...co ta vedie k takemuto konaniu a tam som v slepej ulicke. Zatial
Speci pre JaFiho, ktorý tu kládol podozrivé otázky ohľadom úmrtí pri očkovaní.
Ako vysvetlíš toto?