Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem PPL - jen diletantismus? Né tak úplně, jak by se mohlo zdát..

Pro příklad - opuštění depa bez řádně vyplněných papírů 15 tisíc dolů. Když nedovezete večer prachy (řádově i přes sto tisíc denně) ráno automaticky dlužíte dvojnásobek toho, co Vám večer chybělo, takže když Vám někdo na trase ukradne bafli se čtvrt míčem, ráno už bez diskuse dlužíte "údajně" 500. Další den míč. Jestli je to v praxi pravda, to se přiznám, že nevím, ale takhle oni vyhrožují. Řekl bych, že tenhle způsob vymáhání peněz náš právní řád ani neumožňuje.

Tomuto snad neveris, pretoze keby to aj nahodou bolo na papieri toto zmatie zo stola kazdy sudca, pretoze jednostranne postavene zmluva nie jezmluvou platnou.
A neviem ako v CR(u nas PPL nie je, ich zasielky prebera DPD na hraniciach), ale u nas je vacsina vodicov zivnostnikmi s vlastnymi autami a zarabaju cca 2x tolko, co pises.
Zvysok skoro sedi az na to, ze na depe nie su tak skoro a neodchadzaju tak neskoro...aspon u nas nie, kedze depo maju 30km od ich bydliska.
Btw vacsie spolocnosti (USP, DPD a pod) zamestnavaju vzdy miestnych ludi, kedze sa v mieste bydliska vyznaju, kdezto mensie prepravky posielaju do miest ludi z inych okresov, kedze dorucuju v idanom rajone menej balikov.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat