Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem PPL - jen diletantismus? Né tak úplně, jak by se mohlo zdát..

Problem je, ze ne kazdy kuryr je "zkuseny" a tak vetsinou prijede pozde a zavola, ze stoji pod barakem u vchodu.
Nez EUbezpecny vytah dole opatrne zavre dvere, vyjede k nam, opatrne je otevre, po stisknuti tlacitka jeste chvili pro jistotu pocka, pak opatrne zavre dvere, sjede pomalu dolu, opatrne otevre dvere a clovek muze vystoupit, tak to trva v prumeru prez 3 minuty. (Stary vytah jezdil rychleji, vnitrni dvere nemel a po stisknuti tlacitka jen cvaknul zamek, ze jsou vnejsi zavrene a hned se s hrkanim rozjel.) - A to jeste v pripade, ze je volny a ceka, pokud s nim nekdo jede, tak prihod dalsi minutu az dve.
Takze to mame 3 minuty na jizdu vytahem (pesky by to rychlejsi nebylo, uz mi neni 10 abych schody skakal pomalu shora dolu), jeste prihod nejaky cas na obuti, respirator a rukavice - takovy kuryr obleze za den par stovek lidi, kazdy den nejake jine, sance, ze nekde neco chytne a prinese je nezanedbatelna a nemusi jit jen o covid.
Nemluve o tom, ze pokud prijede pozdeji, tak uz me taky parkrat zastihnul na zachode. A kvuli kramum kde postovne dela vetsi cast ceny se fak neposeru.
A pokud uz vola z auta, tak vetsinou jeste vyzvida, kde se tu da ksakru zaparkovat a jak se tam dostat, takze mu zase cas bezi.

Takze chudak zavola (nebo zazvoni u vchodu) a pak tech 5+ minut ceka a nabira zpozdeni - kdyby zavolal, ze dorazi za 10-15 minut (ci 10-20) a casteji toi dodrzel, nez ne, tak na nej klidne cekam u vchodovych dveri a je to z ruky do ruky a tradaa. Ale cekat dole 2 hodiny s tim, ze to stejne nejspis nestihne, to uz je moc.

Nerikam, ze to maji lehke, ale to neni muj problem, ja si zaplatil sluzbu v cene, kterou navrhnul dopravce, takze cekam, ze dopravce splni svou cast smlouvy a nezajima me, jak si to konkretne zaridi, nebo co ho to stoji na nakladech - tu cenu navrhnul on vcetne podminek, mel si to spocitat a promyslet predem, par let uz tu pusobi, takze zkusenosti ma, kdyby to prepalil, tak zvolim jine reseni a nebudu ho obtezovat. (Coz nevycitam kuryrum, s tema jednam jako s kazdym jinym nahodnym clovekem slusne, ale jejich vedeni. Ovsem kvuli tomu fakt nebudu postavat cely den pred domem a doufat, ze vazne nekdy prijedou.)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat