Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem je vlastneni nejnovejsiho iPhonu chlapácké? PART 2

Kdyz petilete dite zvladne dojit do obchodu, rict, co chce koupit, zaplatit to a donest domu bez poskozeni, tak ho pochvalim, ze "je sikulka" a dite bude mit radost.
Do prvni tridy na zakladce jsem jezdil s prestupem, hrani "na obchod", kde se kupovaly veci pro vareni/peceni jako "mouka", "maslo", "mleko" (skutecne obaly, fejkovy obsah, herni penize) jsem ve skole povazoval za ponekud detinske, ale snesitelne.

U dospeleho se mi vazne podobny akt s castkou kolem jedne, az dvou prumernych mezd prodavacky ze supermarketu skutecne neasociuje se slovem "chlapacky" a i chvalit ho za to, ze "je sikulka" by mi prislo nedustojne pro oba, pokud by dotycny nebyl mentalne na urovni toho petileteho ditete, nebo vyrazne fyzicky postizeny.

---

Abych ti to usnadnil, tak jsem ti zalozil dve debaty k tematu s adekvatnejsim nadpisem (predem upozornuju, ze se jim venovat nebudu, protoze iPhone nemam, ani neplanuju a pokud bych ho treba vyhral v tombole, tak me bude zajimat jen ktery bazar mi za nej da lepsi cenu)

Pro Semprona - Jak efektivne pouzivat iPhone - postupy a vychytavky
https://debaty.net/discussions/3051032-pro-semprona-jak-efektivne-pouzivat-iphone-postupy-a-vychytavky

Pro Semprona - proc je iPhone lepsi nez Android
https://debaty.net/discussions/3051033-pro-semprona-proc-je-iphone-lepsi-nez-android

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat