Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Státy a planety

Na tom myslim vubec nezalezi.

Klidne to muzou byt obe treba monarchie, nebo obe krystalicky ciste demokracie, nebo kazda jinak, nebo jakekoli jine zrizeni, ktere umoznuje mit "ustavu" (sice tam asi nebudou mluvit cesky, tak budou pouzivat nejaka jina slova, ale klidne muzeme predpokladat, ze preklad je co do vyznamu bezchybny a presny.)

A klidne muzeme i navic predpokladat, ze na kazde planete tu "ustavu" vsichni mistni povazuji za naprosto spravnou a nezpochybnitelne platnou. (A ze na zacatku jsou vsichni na svych prislusnych planetach a k blizkemu fyzickemu setkani dojde az po zahajeni utoku planety B na planetu A, a to nasledkem tohoto utoku. Proste se tam vylodi bojove jednotky a tim se dostanou nekteri obyvatele jedne planety do blizkosti obyvatelu te druhe. A klidne tomu muzou a nemusi predchazet ciste mechanizovane utoky - bombardovani, samonavadeci rakety, cokoliv jineho.)

Proste dve planety, dve ruzne, lokalne plne respektovane ustavy, jedna rika utok je nelegalni, druha rika utok je legalni a ta druha planeta zautoci. (A vic paradicek potreba neni.)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat