Poslední bitva vzplála
Kdyby mi před třiceti lety někdo řekl, že Internacionála bude hit, myslel bych si, že je blázen...
Pane učiteli, zazpíváme si...
Rr5gFCkj84k
Kdyby mi před třiceti lety někdo řekl, že Internacionála bude hit, myslel bych si, že je blázen...
Pane učiteli, zazpíváme si...
Rr5gFCkj84k
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Áziati boli vždy divní. :-D Ich vkus moc nechápem.
Ale odhliadnúc od historického kontextu je Inter… Hastrman 08.12.2020 16:14 |
Hastrman | |
Na video se kouknu později. Ale vloni v Itálii jsem se musel smát, když si tam právě číňani v obchod… ml1 08.12.2020 18:02 |
ml1 | |
Ona vás ta sranda přejde, až sem vtrhnou s těmi čepicemi a vytlučou vás, jako hady. :-) poslední IQ37 08.12.2020 20:53 |
IQ37 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Áziati boli vždy divní. Ich vkus moc nechápem.
Ale odhliadnúc od historického kontextu je Internacionála chytľavá pesnička, až moc chytľavá....
EDIT: Navyše, to sú vlastne Číňania? Takže pri nich ozaj nie je žiadny dôvod sa nad tým vzrušovať. Divnejšie by to bolo pri Japoncoch alebo Juhokórejcoch.
Na video se kouknu později. Ale vloni v Itálii jsem se musel smát, když si tam právě číňani v obchodu přehrávali internacionálu. Přišlo mi to trochu divné, ale pak jsem si uvědomil, že to je čína. Já s tím problém nemám, v minulém režimu jsem zažil akorát dětství, takže znám spíš parodie typu "poslední žárovka praskla" nebo "již vzhůru kanci týdle země" (pravda o moc víc jak těchto pár slov si nepamatuju).
Jo a všechny tyto písničky byly chytlavé, třeba to pro příští generaci někdo přespívá s jiným textem a bude z toho hit.
Ona vás ta sranda přejde, až sem vtrhnou s těmi čepicemi a vytlučou vás, jako hady.