Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Igor Matovič - Najkreténskejší premiér na svete

Šialenstvo pána Kokotoviča eskaluje. Už prezradil konečne pádny dôvod, prečo musel na Slovensku zruinovať gastropriemysel. Dal na to vskutku pádne argumenty. V reštaurácii sa počas jedenia nenosí rúško a to je epidemiologická katastrofa!!! Vyplýva to vraj z viacerých štúdii, neviem akých, asi ich má iba on v hlave, keďže podľa mojich informácii bolo zaznamenaných na Slovensku iba 20 prípadov nakazenia v reštaurácii, to je skutočne explózia!
Je to úplne v pohode, stáť pri sebe v kostole, pokým máš rúško, alebo trepať sa v preplnenej MHD cez celé mesto, veď máš rúško! Ale je to fakt hazard so životom, keď sa idú do reštiky najesť kamaráti/rodina, ktorí tam predtým došli spolu v jednom aute, možno z jednej domácnosti a potom prídu do reštaurácie a tam si zložia rúška a instantne sa nakazia!
Vravel som, táto rúškománia bude raz nebezpečná. Obávam sa, že rúšok sa už nikdy nezbavíme, aj keď bude vakcína 100% účinná a zaočkovaní bude celá populácia, z rúška sa už stal definitívne symbol novej éry hygienickej totality.

A Braňo Závodský tiež stále nepochopil, že mikrofón nakaziť nemôže.
http://www.youtube.com/watch?v=qB_WaUo_jPw&t=21m25s

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat