Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Igor Matovič - Najkreténskejší premiér na svete

No, nezachytil som, že by Babiš niekoho zabil. To je niečo nové? Zlodej je určite.
Ale inak súhlasím, náš premiér je len blb, nič viac. Preto som ešte stále optimistický a verím, že už sa blíži jeho koniec. Ja sa naňho vyjadrujem veľmi ostro minimálne od apríla, keď navrhoval úplne kreténske koniny, ako blackout Slovenska. Vojenské manévre na Veľkú noc som mu paradoxne moc nekritizoval, na tie pomery to nebolo nič neobvyklé a ten predĺžený víkend sa dal vydržať. Ale potom po Veľkej noci sa začali pravidlá v ostatných krajinách rozvoľňovať, nás ešte mesiac dusil s incidenciou 1 až 0 prípadov denne. Vtedy som si uvedomil, veď to nie je len taký nevinný šašek, to je totálny magor! A od vtedy mám naňho veľmi ťažké srdce....
No, a čo je lepšie? To neviem, ale Babiš pokiaľ viem, nesiaha na ústavu, neberie právomoci Ústavnému súdu, despota je asi tiež, ale mám z českých pomerov pocit, že tam nejaká diskusia predsa len na politickej úrovni je a pandémiu neriadi sám Babiš ale kompetentnejší ľudia. To na Slovensku opováž sa skritizovať pánka premiérka alebo navrhnúť iné riešenie. Všetko musí spraviť ON, malý Igorko s najkrajšími formičkami na pieskovisku. Podpredseda vlády Sulík navrhol pandemický plán, ktorý bol celkom logický a hlavne by tu tento "boj" s koronou mal konečne nejakú formu, ale pánko premiérko sa rozplakal, urazil, napľul na Sulíka a plán mu roztrhal, lebo on to neviéé, béééé, debíííl jeden.
A teraz si ho dovolila prezidentka konečne trošku ráznejšie skritizovať a on zas hodil reakciu 8 ročného Paľka z pieskoviska. Ty si na mňa niečo povedala?? Tak bude lockdown alebo plošné testovanie, ty krava hnusná!
Už sa teším, jak nám dokurví ešte aj Vianoce.

To je neskutočný bizár. Také niečo má obdobu možno tak v Afrike.

[91832-kreten-kretensky-jpg]

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat