Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Asi jsem už starej na to, abych pochopil současnou dobu

Mne zas vadia hlupáci, ktorí sa cítia nad ostatnými morálne nadradení a označujú všetkých naokolo s iným pohľadom na vec za hlupákov. Ale vlastne sú to úplne rovnakí idioti, veriaci na rovnako veľké sračky. Príkladom je dnešný genderizmus. To je rovnaká padebilita ako teória plochej Zeme, ale seriózne ho pretláčajú rôzne skupiny a organizácie, ktoré majú reálnu moc spoločnosť meniť. Tebe ale vadí akási marginálna sekta plochozemcov, schádzajúca sa niekde v pivnici...

Plochozemci sú extrém (hoci najmenej škodní, ja ich beriem ako recesiu) debility, ale kde je tá hranica, ktoré názory sú idiotské a ich šíriteľov musíme umlčať a ktoré sú ešte ókej? Ja sa obávam, že vzhľadom na dnešnú precitlivenú dobu, kde ti na západe idú zničiť kariéru kvôli "sexistickým" náražkam alebo ťa obvinia z obťažovania kvôli flirtovaniu s kolegyňou, je tá škála ókej názorov veľmi, veľmi úzka. Ono sa to zďaleka nezastaví iba pri tých židojašteroch a plochozemcoch. Ti vravím, zachvíľu budeš remčať aj ty, keď budú vyzývať k bojkotu tvojej práce za výrok, že existujú iba 2 pohlavia, alebo že ženy sa orientujú horšie v priestore.

Preto som za absolútnu slobodu názoru, samozrejme, pokým tie názory nie sú spoločensky neprípustné a priamo škodlivé. K takým pre mňa patrí napríklad obhajovanie pedofílie, tá ale naopak veľmi paradoxne sa akosi postupne plíži do mainstreamu, však ty sa tiež dívaš na Netflix... Vyháňať debilitu ešte väčšou debilitou sa nedá.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat

loading...