Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Katolibanci u nas opat utocia

Tak som si dnes rano zase raz zdvihol jemne tlak.
Mali sme v TV na RTVS taku show, co nikto nepozera, tusim sa to vola OTO (Osobnost Televiznej Obrazovky). Samozrejme okrem klasickej kritiky ucinkujucich, zenskych, co to prehnali s vystrihmi v satach a pod ma tento rok zaujala staznost(i) veriacich sledovaelov TV, pretoze v show vraj odznelo par naraziek na boha zabavy a neviem, ci niekto tomuto bohovi aj nepodakoval.
Nasi rigorozni veriaci to brali osobne, pretoze boh je len jeden (ten ich) a podali staznost nielen riaditelovi RTVS, ale aj na Radu pre rozhlasove a televizne vysielanie, ktora bude celu vec skumat a mozno udeli RTVS aj pokutu, pretoze dakovat bohovi zabavy je urazka toho ich jedineho a spravneho boha.
Akoze nikdy v zivote ma nenapadlo, zeby som sa niekam stahoval, ale teraz snad prvykrat som premyslal, ci chcem zit medzi takymito ludmi.
Zacalo sa to uz pred mesiacmi/rokmi nezmyselnymi obvineniami na sudoch z nezmyselnych a vymyslenych kauz (Mazurek, Fico, Havran...atd) a ako vidim tak to pokracuje dalej a dalej a ja premyslam ako daleko az zajdeme kym sa z toho vsetkeho rano pozvraciam.

Předmět Autor Datum
Říká se jim černoprdelníci, aspon to tak říkal muj tatínek.:-D nový
jezekhifi 25.09.2020 15:24
jezekhifi
Tohle je dobrý :) https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/matovic-a-ficuv-muz-se-tvrde-stretli-v-parlam… nový
karel 25.09.2020 16:19
karel
To uz je klasika, ked sa blbec hada s demagogom. nový
fleg 25.09.2020 16:53
fleg
Klid. Kdysi jsme meli v parlamentu tohle: https://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Karas_(politi… nový
bahno 30.09.2020 16:14
bahno
Tak na Slovensku a v Polsku byli snad vzdycky ty verici katolici takovy vic militantni. Ikdyz ono to… poslední
RedMaX 30.09.2020 20:00
RedMaX

Tak na Slovensku a v Polsku byli snad vzdycky ty verici katolici takovy vic militantni. Ikdyz ono to k ty jejich vire asi patri, jenom v CR to tak nevnimame, protoze tady vedi, ze si nemuzou moc vyskakovat.

Na druhou stranu, jsi si jisty, ze to treba neni provokace a ze stiznost nepodal nekdo, kdo je chce naopak zesmesnit nebo proste jen nejakej hlupak, kteryho nekdo vhodne postouchnul?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru