Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Katolibanci u nas opat utocia

Tak som si dnes rano zase raz zdvihol jemne tlak.
Mali sme v TV na RTVS taku show, co nikto nepozera, tusim sa to vola OTO (Osobnost Televiznej Obrazovky). Samozrejme okrem klasickej kritiky ucinkujucich, zenskych, co to prehnali s vystrihmi v satach a pod ma tento rok zaujala staznost(i) veriacich sledovaelov TV, pretoze v show vraj odznelo par naraziek na boha zabavy a neviem, ci niekto tomuto bohovi aj nepodakoval.
Nasi rigorozni veriaci to brali osobne, pretoze boh je len jeden (ten ich) a podali staznost nielen riaditelovi RTVS, ale aj na Radu pre rozhlasove a televizne vysielanie, ktora bude celu vec skumat a mozno udeli RTVS aj pokutu, pretoze dakovat bohovi zabavy je urazka toho ich jedineho a spravneho boha.
Akoze nikdy v zivote ma nenapadlo, zeby som sa niekam stahoval, ale teraz snad prvykrat som premyslal, ci chcem zit medzi takymito ludmi.
Zacalo sa to uz pred mesiacmi/rokmi nezmyselnymi obvineniami na sudoch z nezmyselnych a vymyslenych kauz (Mazurek, Fico, Havran...atd) a ako vidim tak to pokracuje dalej a dalej a ja premyslam ako daleko az zajdeme kym sa z toho vsetkeho rano pozvraciam.

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat