Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak česká vláda (ne)zvládá komunikaci v rámci koronavirové epidemie?

Kecy v kleci.
1. Ruskove krajiny mali v prvej vlne vyrazne mensie sirenie ako neruskove. Vid USA, Svedsko, GB napriklad.

Podľa mňa je úplné trápenie, nechať v tom školákov sedieť osem hodín denne, to už hraničí s ubližovaním na zdraviu.

Mas nejaku studiu, ze ti ruska ublizuje na zdravi? A preco zrovna skolaci, ktori si davaju dole pri prvej prilezitosti? Ja po skolach chodim a viem ako sa ziaci spravaju. Co taki doktori, ktori ju maju na hube naozaj 8h v kuse? Tych ti luto nie je? Co taky chirurg, ktory operuje? Toho ti luto nie je? Uz desiatky rokov?

A keď už sme pri tom sedliackom rozume, tak zvážim aj ostatné aspekty nosenia rúšok. Naše pľúca nie sú prispôsobené na dýchanie obmedzeného množstva kyslíku. Pri vydychovaní do rúška si ho napumpujeme nadbytočným C02, to potom vdychujeme naspäť do pľúc, čo vôbec nie je prirodzené a z dlhodobého hľadiska to pľúca poškodzuje a znižuje ich kapacitu.

Opat kecas, ruska su priedusne a ziadne vyrazne zvysenie CO2 tam nie je. Poskodzovania pluc? To mas odkial? Nabeh na astmu? Za par mesiacov, co si nasadili ruska na par minut denne? Nesir bludy prosim ta. Take pocul som, cital som...nepisal si nieco o kritickom mysleni vyssie? A ty veris takymto blabolom?

Nehovoriac o tom, že to rúško máš po takých 2-3 hodinách zamorené, recykluješ si vlastné vírusy a baktérie a tvoj organizmus ich už nestihne spracovávať. A ešte keď vidím, ako si to rúško tí ľudia furt naprávajú a potom sa dotýkajú tváre, očí.... Fakt ideálne pre transfer vírusov a baktérii po celej tvári.

Toto snad nemyslis vazne. Ake recyklovanie virusov? To akoze virus, co mam v hube, ked ho vyplujem slinami do ruska a opat dychanim vdychnem do seba je nebezpecnejsi ako bol, kym som ho vyplul? Akoze sa nadychal a potom do mna vosiel este silnejsi?
Covid je zaujimavy virus, kde je velmi tazko urcovat standardy, ale v zivote som necital tolko hoaxov, blbosti a klamstiev ako pri nom.
Ty sam si vyzyval na pouzitie zdraveho sedliackeho rozumu, tak ho prosim ta pouzivaj.

Caro hoaxov a konspircii je v tom, ze nam ponukaju jednoduche riesenie na zlozity problem s istou davkou tajomnosti a exkluzivity, pretoze sa nesiri oficialne a je iba "pre vyvolenych". Tak bacha na to, aby ta to nezlakalo az moc.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat