Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Jak česká vláda (ne)zvládá komunikaci v rámci koronavirové epidemie?

Tak reakce neschopneho premiera, ktery se ridi dle toho, co zrovna jede na socialnich sitich a nasledne se vymlouva, ze on za nic nemuze, delal jen to co lidi chteli, je samozrejme naprosto pritroubla. O tom snad ani neni treba debaty vest.

Pokud ale sledujes situaci v Nemecku a Rakousku, tak bych se v teto souvislosti chtel zeptat, zda tam take vsechny celopolosne televize jako jsou u nas CT, Nova a Prima jedou 24 hodin denne dezinformace, demagogii a totalni straseni svych mene inteligentnich divaku o tom, jak je koronavirus nebezpecny a jak padaji desitky, stovky, tisice az miliony mrtvych denne v ulicich mest?

Ono totiz v atmosfere, kterou v Ceske republice media vytvorila, je docela tezke nejak realne pragmaticky na vzrustajici pocet nakazenych reagovat. Mame tesne pred volbama a tudiz si na koronaviru politici tahaji predvolebni body, coz je vcelku logicka racionalni zalezitost a v atmosfere strachu tu proste neni nikdo, kdo by rekl stop, prestante lidi blaznit a ty prihloupla media poslouchat. To si proste v medialnim svete dneska nikdo z politiku nedovoli.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat