Tour de France 2020
Sledovali jste?
Já jsem velmi spokojen. Jasně, Peťo zeleňáka neobhájil, ale to prostě nemůže trvat věčně. Hlavně mě překvapili mlaďoši a (letos obecně) ta garnitura cyklokroasařů, to je něco neskutečného. Těším se na MS za pár dní a už jsem si i tipnul vítěze, WvA
Včerejší časovka, to bylo něco NEUVĚŘITELNÉHO. Jen doufám, že se se časem neobjeví vliv nějaké speciální hopsinkové šťávy, rekuperátorů energie uvnitř kol apod. Nic podobného jsem od slavného vítězství Floyda Landise, https://www.youtube.com/watch?v=B0jtawUWwrA, neviděl.
Nekoukal, koronavir me naucil radeji nic nesledovat. Nicmene kamos rikal, ze i TdF ovlivnil koronak a ze to v podstate smysl sledovat nema.
Jak ovlivnil?
Jediný, kdo to chytil, byl ředitel závodu (týden byl mimo). Akorát, že lidi kolem trati a při dojezdu měli všude roušky a že včera na Champs Élysées pustili jen omezený počet lidí.
Tak zajímavá TdF dost roků IMHO nebyla.
Pro ostatni:
Na Champs Élysées nikdo neprisel, bylo tam prazdno. Francouzi to bojkotovali.
Nedivim se, cely to byl podvod. Howgh
P.S. Tata to sledoval, takze info je od nej. Rikal, ze po tomhle si sledovani TdF pristi rok hodne rozmysli.
Ty jsi opradvu jezdec Maxi :)
Jinak nic bojkotované nebylo, jen omezení na 5 000 lidí max kvůli Covid, není tom podvrh.
Nesledoval - až budu chtít vidět výdobytky moderního farmaceutického průmyslu, tak zamířím na příslušné veletrhy - tam to aspoň nemaskujou za jízdu na kole.
Mně vlastně nevadí, jestli někdo zobe (některé hlasy říkají, že zobou všichni). Prostě mě silniční cyklistika, skoky na lyžích, biatlon a atletika divácky baví :)
Také sleduji TdF. Co však nesnáším jsou výstupy občanů podél stoupání. To si říkám, že by to chtělo policisty z Indie (ti se dokážou řádně otáčet s dlouhou holí) a připadá mi to, že po dobu konání TdF mají všechny blázince ve Francii prázdniny a chovanci stojí podél silnic kde cyklisti jedou. Jinak parádní časovka. Při první etapě za deště ve městě kde postupně víc jak polovina spadla a při tom krupobití jsem je litoval.
+1