Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Vláda podporuje lázně.

Jeden zabavil manželce zubní protézu, aby se v lázních neusmívala na chlapy.

Jeden se v lázních moc rozšoupnul a ve šrajtofli se mu udělal luft. Tak napsal manželce srdceryvný dopis, jak se tam má špatně, že se tam špatně vaří, porce jsou malé, on má hlad, musí si dokupovat jídlo a už mu nezbývají peníze, ať mu něco pošle. Manželka mu napekla a poslala pekáč buchet.

Jeden byl v lázních, tam si ho nabalila lázeňačka. nečekaně za ním přijela jeho manželka, on s ní stál u recepce, viděla ho tam jeho lázeňačka, řekla: "Já s tebou už týden chrápu a ty si nabaluješ novou lázeňačku." A jeho manželce dala pár přes hubu.

Jde lázeňák s lázeňačkou, proti nim jde jiná lázeňačka a s pánem se pozdraví. Jeho lázeňačka se ptá co je to za ženskou, pán odpoví: "Dej pokoj, stačí, že budu vysvětlovat jí, kdo jsi ty."

Pán si v lázních nabalí lázeňačku, skončí u něj v pokoji, lázeňačka se pak rozpláče. Že ji doma čeká hodný a věrný manžel a ona ho podvádí. Pán si uvědomí, že ho doma čeká hodná, hezká a věrná manželka a on ji podvádí. A taky se rozpláče. A tak spolu proplakali a prosouložili celé lázně.

Ono se toho napovídá. Kdyby to všechno byla pravda.... Tak třeba že co ve Františkových lázních zrušili vojenskou posádku poklesla úspěšnost v léčbě ženské neplodnosti.

Nevím, co bude na pokojích, ale letos v době roušek to s tanečky asi nebude moc slavné.
:-) :-( :beer:

Slyšel jsem z věrohodného pramenu, že ve Františkových lázních se léčily dívenky a nějak moc se tam rozšouply, tak je předčasně poslali domů. Se všemi důsledky co z toho plynuly.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat