Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Psychicky narušený nešťastník pod nátlakem, hanba!

Asi budu znít jako xenofob, ale já chápu stát jako správní jednotku na jejíž fungování odvádíme 50% příjmů (víceméně a víceméně většina) a děláme to zejména proto, aby se nám žilo lépe (zejména ve smyslu poskytování ochrany života, zdraví a majetku).

Když budu chovat domestikované potkany, tak asi taky nepůjdu a nenachytám divoké potkany a nebudu se jimi snažit rozšířit svůj chov. Proč ? Ne proto, že mají jinou barvu srsti, ale proto, že mentalita divokých potkanů a domestikovaných potkanů je naprosto odlišná a výsledky takovéhoto chovu by byly značně neuspokojivé. Většinou by to skončilo zabitím těch domestikovaných potkanů těmi divokými.
A ano, i v selektivním chovu domácéch potkanů se může vyskytnout nevhodný jedinec, kterého je třeba z chovu odstranit. Ani to však není žádný protiargument na tahání divokých potkanl do chovu.

Chápu že mentalita různých lidí na planetě je různá. Nijak to neodsuzuji. Je to svým způsobem asi i žádoucí. Jen nerozumím tomu, proč když někde žijí lidé jako zvířata a i se tak chovají, tak někoho strašně chytrého napadlo, že je super nápad o takovéto lidi rozšiřovat i obyvatelstvo našeho státu.
Pokud už se tak děje, proč minimálně každý takový nemusí projít alespoň základními psychotesty/posudkem psychiatra, aby se zjistilo minimálně to, zda nebudou hrozbou ? Když už jeho přínos pro společnost bude nulový.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat