Co všechno sní pes
Zažili jste kuriózní situaci, kdy pes snědl něco, co není úplně běžný? Otevírám debatu na téma: pes sní kde co
Moje postřehy: okurka, rajče, maliny, jablko, jahody, borůvky, ořechy, třešně.
Zažili jste kuriózní situaci, kdy pes snědl něco, co není úplně běžný? Otevírám debatu na téma: pes sní kde co
Moje postřehy: okurka, rajče, maliny, jablko, jahody, borůvky, ořechy, třešně.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Přidávám další:
- sýr, ať už plátky nebo kousek Camembertu
- kedlubnu
- česnekovanou topinku (!) Pavel 18.04.2022 07:45 |
Pavel | |
Pokud jepes s lidmi v byte/dome, tak sni cokoliv, co vidi, ze ji ostatni. Pak je jen na tobe, abys m… Jan Fiala 18.04.2022 07:58 |
Jan Fiala | |
Nas pes byl vysavac, jak uz jsem tu psal, sezral vsechno. Ale jablek, prestoze jsem je jedli porad,… nový RedMaX 18.04.2022 09:01 |
RedMaX | |
- česnekovanou topinku (!)
Sorry, ale toto psovi fakt ne. nový Hastrman 18.04.2022 08:21 |
Hastrman | |
Nejde o celou topinku, jen si prostě vyprosí kousek. nový Pavel 18.04.2022 08:30 |
Pavel | |
Ještě poznámka k nadpisu debaty:
U nás pes, kráva a prase vždycky žrali. A to na dvoře nebo ve chlív… nový IQ37 18.04.2022 12:10 |
IQ37 | |
Záleží na hladu. Když mě to popadne, žeru jak urvaný. A Karkulka si to zasloužila. Běhna. S košíkem. poslední mif 18.04.2022 15:54 |
mif |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Přidávám další:
- sýr, ať už plátky nebo kousek Camembertu
- kedlubnu
- česnekovanou topinku (!)
Pokud jepes s lidmi v byte/dome, tak sni cokoliv, co vidi, ze ji ostatni. Pak je jen na tobe, abys mu nedaval nidla, kteta mu mohou vyloženě uškodit
Nas pes byl vysavac, jak uz jsem tu psal, sezral vsechno. Ale jablek, prestoze jsem je jedli porad, se ani nedotkl. Proste vedel, co je a neni pro nej dobre.
---
Cesnek v malem mnozstvi se nekde pouziva u psu jako prirodni antiparazitikum, tudiz s tim asi takovy problem nebude.
Sorry, ale toto psovi fakt ne.
Nejde o celou topinku, jen si prostě vyprosí kousek.
Ještě poznámka k nadpisu debaty:
U nás pes, kráva a prase vždycky žrali. A to na dvoře nebo ve chlívě.
A tehdy taky vlk sežral Karkulku.
Záleží na hladu. Když mě to popadne, žeru jak urvaný. A Karkulka si to zasloužila. Běhna. S košíkem.