Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Udrzi sa Lukasenko v Bielorusku?

To su divne pocty JaFi, pretoze vychadzas z predpokladu, ze kazdy kto Lukasenka nevolil ide protestovat.
Vychadzas z predpokladu, ze kazdy obyvatel Bieloruska bol a mohol volit. Zamerne? Ci len tak? Aby ti vysli tie spravne velke cisla?
Mne sa paci ako ma tu obvinuju, ze nemam dokazy, ze volby boli zfalsovane, a preto sa musim mylit.
Zaujimave je, ze oni dokazy o tom, ze zfalsovane neboli tiez nemaju a ja netvrdim, ze sa musia mylit. Ale Karel a spol hej.
Pekny dvoji metr, ja dokazy mat musim, protistrana uz nie.
Ja mam podozrenie, opieram ich o matiku a cisla, oni maju len svoje presvedcenie, pretoze pre nic je tam jasny nepriatel...imperialisticky skazeny zapad na cele s USA.
Spomina sa Ukrajina, preco? Bavime sa o volbach.
Bavme sa o dalsej Ukrajine, ked tato situacia nastane, pretoze ak budu protesty pokracovat tak tam druha Ukrajina bude. Ano bude obcianska vojna, ano po krajine budu pobehovat ruski vojaci v case osobneho volna. Rovnaky scenar, dalsia rozvratena republika.
Ale zato ja nemoze, kedze debilovi, ktory imho mohol vladnut az do smrti nestacilo tych 50-60%, ktore asi realne ziskal, ale musel si dat 80%.
To, ze Lukasenko (asi) vyhral volby si totizto myslim, len sa mu malil vysledok, takze si ho trosku prikraslil. A to bola ta chyba.
Prosim netahajme do nasich debat stale slnieckarstvo, vychod vs zapad, mne je ta politika ukradnuta, ja sa chcem bavit o Bielorusku ako keby som bol mimozemstan (cize mi je nejaka Zem ukradnuta) a uvazujem len nahlas ako to asi cele bolo a co sa tam stalo.
A na to, co tvrdim mam velmi silne indicie na rozdiel od teba, ktory sa tu snazi hrat na emocie.
Budem ako Karel a spol...ukaz mi dokaz, ze volby vyhral Lukasenko cestne, ukaz mi dokaz(y), ze protesty organizuje skazeny zapad a mozno sa posunieme v debate dalej. Ked nemas dokazy ukaz mi aspon indice. Staci napriklad priklad z inej krajiny, kde vyhral niekto prezidentske volby takymto vysledkom.
A ci tam sli ludia potom protestovat voci tomu.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat