Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailemAnketa Udrzi sa Lukasenko v Bielorusku?

potom si skus vypocitat ako pravdepodobne asi je, ze ked vyhras volby s 80% a tvoja protikandidatka ma par percent tak od volieb proti tebe protestuju statisice ludi po celej krajine

Teď přeháníš zase ty. Protikandidát získal pár procent, třeba 10. Takže správně by mělo protestovat 950 000 lidí, kteří byli proti Lukašenkovi. Pokud došlo k falšování a protikandidát získal třeba 40% (a stejně by Lukašenko vyhrál), pak by mělo protestovat 3 800 000 lidí.
Já neříkám, že ty volby byly fér. Ale netvrď mi, že ze to zfalšovalo ve všech volebních okrscích, že se tam zaměnily miliony volebních hlasů. Tomu snad nemůžeš věřit ani ty, který jsi zastáncem vašeho Turbokisky.

Je to pořád stejný problém dokola a dokola. Zaslepená sluníčkářská opozice postaví kandidáta, který je pro voliče nepřijatelný = mnohem horší zlo než protikandidát (viz u nás Schwarzenberg, Drahoš) a pak se nezmohou na nic jiného než na protesty a dělání bordelu po celé zemi. A protože jsou hlasití a podporovaní médii které vlastní další sluníčkáři a podporovaní a organizovaní ze zahraničí "nasouvači demokracie", vypadá to jako mohutné protesty.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat