Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Lanšmít - pro pamětníky

Nastrouhat na jemno půlku celeru (struhadlo, kterým se strouhá třeba mrkev na "kompot", "salát s jablky"), ihned pokapat citrónem, aby nezčernal. Na jemno nakrájet menší cibuli, přidat sůl a pepř (podle chuti), promíchat, přidat majonézu, aby se všechno pěkně spojilo. Může se tam také přimíchat na jemno nakrájená šunka.

Asi to chce vyzkoušet, my máme rádi, pokud je salát jemně kyselý, ale nemělo by se to s citrónem přehnat. Manželka žádné přesné váhové poměry nevede, dělá to od oka a vždy je to OK :-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat