Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Lanšmít - pro pamětníky

No, rozdíl je opravdu v tom, že tam dávají kvalitnejší maso, né horší jak nám. (samozřejmě i tu sůl na přebití chuti zvířatům nedávají)

Někde jsem o tom viděl reportáž, nemyslím ty nejlevnější konzervy pro zveřstvo a opeřence, ale takové ty kvalitnější (počínaje otevíráním které je promakanejší jak ty pro lidi, některé lidské musíš dokonce otvírat otvírákem ty co prelepili z "humanitární pomoc" na "labuznicka masovka", když ji otevres tak na tebe křičí maďarsky) tak ta příprava je dokonce i pri větších chygienickych kontrolách, tam nak uváděli že každé maso je označováno dle kvality a kočkám to připravovali opravdu z toho nejlepsiho jak nějaké restaurační "menu a La carte et voilà". I ty krevety jim přebírají, kdyz lososa tak takového co neni moc mastny, hlavičky, a co kočky nežerou hází do kýblu. Ty zbytky z toho kyblu jdou pak pro lidi, obsah koše vysypou pomelou, nachází do toho konzervanty a 20 druhů E, půl kila soli a napíšou "Masová konzerva z třídeného/výběrového masa", to že bylo třízeno o přebíráno je v podstatě pravda, ze pro kocky, to uz psat nemusi.
Osobně už kupuju masový kde je napsaný kolik % jakyho masa tam je, na levné paštice se raději ani nedívám a v tichosti jen závidím kočce.

PS: Podobnou dílemu jsem měl když jsem hledal jazyk v konzervě. Jinak na výlet bych vzal na sporak spíš v konzerve guláš jen tam pak prihodis cibulu :-) Vše se dnes nějak změnsilo a přitom zdražilo, stačí se podívat na kokina jako "Vlnky", před deseti lety byly 3 větší, ty dnešní vypadají jako by půlka odplavala.
(to samé tvarůžky, všechno má dnes jakousi divnou příchuť né jen Ečkama, ale celou EU)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat