Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Lanšmít - pro pamětníky

Divej, jestli chceš opravdu lanšmít kup si bůček pomel ho s kouskem kůže a pragandy, dokořeň dle libosti, nacpi to do toho šunkovarneho pytlíku odležet na den do ledničky pak po ho jeden den na odležení a pak už kup jen chleba ať ještě víš jak to vůbec chutná protože s dnešním tempem nás opravdu živí jak psy z nějakých odřezků ze země při přípravě kočičích konzerv.

Když jsme u těch kočičích konzerv tak ta kvalita je luxusní, jen výběrové maso, dokonce i krevety, někdy když to naší kočce klopím do misky a pak se podívám na to čím krmí nás tak jsem si říkal že bych taky možná začal chodit na písek.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat