Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Lanšmít - pro pamětníky

Pokud je něco RETRO, je otázka, jestli je retro i výrobní postup a suroviny nebo jen retro nálepka na konzervě :-(

...Asi si dám rum, aby mi žaludek nedal najevo, že su na něho zlé.

Když rum (tedy tuzemský), tak BOŽKOV. Svého času jsme byl v lázních na pokoji s kýmsi kdo měl hospodu, ten když pil rum, tak jedině z Božkova. A nedávno jsem se setkal s kýmsi, taky z branže, tak mi to potvrdil, že produkty z jiných tuzemských lihovarů nedosahují té kvality.
:beer:

Svého času jsme jeli do Chorvatska, brali jsme si s sebou i pár párků v konzervě na přilepšenou. Tak po předchozích zkušenostech jsem předem nakoupil konzervy různých výrobců, abych s sebou vybral ty co se jakžtakž dají ohřát a sníst jako párky. A byl to těžký výběr.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat