https://www.kupi.cz/magazin/clanek/37809-hospodarska-komora-spropitne
Pokud si nejste jistí, zeptejte se sami sebe:
Byl servis příjemný, ochotný a profesionální?
Odpovídala kvalita jídla ceně a očekávání?
Cítili jste se v restauraci dobře? Bylo vše pohodlné a s příjemnou atmosférou?
Byly vaše požadavky (např. alergie, úprava jídla, požadavky na dětská jídla) vyřízeny bez problémů?
Udělal personál sám něco navíc? Usmíval se? Ujišťoval se, že je vše OK?
Na základě odpovědí na tyto otázky, které nám v Kupi.cz přijdou směrodatné, si pak můžete ujasnit, zda spropitné, dýško, tringelt či bakšiš dát a v jaké výši.
To abych se bál chodit do hospody. Nebo každou návštěvu hospody předem konzultoval se svým právním zástupcem.
Nebylo by jednodušší když už to jinak nejde těch deset procent připočítat k cenám a uvádět na jídelním lístku?