Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Automatické spropitné - článek v Lidovkách.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-jak-vysoke-dysko-spravne-nastavena-castka-pomaha-restauracim-vydelat-278943
To jsou zase míčoviny. Co takhle aby v personálu byl přítel z Ukrajiny co by na hosta při placení namířil revolver a:"Dýško nebo život"?

Co jsem byl naposled v osvěžovně, měli jsme slavnostní oběd asi 12 lidí. Když jsem to platil, kartou jsem platil přesnou částku, potěšilo mne že to bylo míň než jsem čekal, tak jsem zalovil dvě stovky a předal číšnici, že je to pro ni.

...Spropitné přijaté od zákazníka si může ponechat jak zaměstnanec, tak majitel podniku. Rozhodnutí, komu dýško poputuje, je vždy na majiteli...

A wo tom to je. Když dávám nějaké dýško, chci vědět komu ho dávám. A ten dotyčný aby věděl že to dávám jemu (pokud nějaké dávám).

A chci mít pocit že když zaplatím přesně to co mám na účtence, je všechno v pořádku. A o nějaká další procenta se nemusím zajímat.
:beer::beer::beer:

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat