Jsou to ty co si řekly o pomoc jak píšeš, ale ani po měsících to není žádná hitparáda. Jak ale vysvětlíš ten neskutečný bordel v zázemí když si řekly o pomoc. Já bych si přinejmenším uklidil. Ještě jsem nezažil v tom pořadu, že by nebylo potřeba uklidit. Ještě na doplnění. Chodím nakupovat do Makra a vidím podnikatele vlastnící restaurace jak okupují "slevové koutky" s masem a uzeninami těsně před koncem spotřební doby. Vše co nakupují je většinou z velkoobchodu a ne od řezníka či na tržnici. Za mých mladých let bylo řeznictví v pondělí zavřeno jelikož se tento den začalo na jatkách teprve porážet. Od úterka do pátku masný průmysl zavážel restaurace čerstvým masem. Mrazáků bylo minimum a tak bylo vše čerstvé. Restaurace vařily jen několik druhů jídel, ne jak nyní kdy mají plné mrazáky a v podstatě vše na skladě. Mě to připadá, že se v tom našem světě vše otočilo. Dřív byly čerstvé potraviny a ve skladech podniků velké zásoby nepotravinářského zboží. Nyní výrobci mají na skladech materiál tak na týden a restaurace potraviny v mrazácích na měsíce.